Ninova
Aşkın kahramanı sen&ben Bebek10

Join the forum, it's quick and easy

Ninova
Aşkın kahramanı sen&ben Bebek10
Ninova
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşkın kahramanı sen&ben

Aşkın kahramanı sen&ben Empty Aşkın kahramanı sen&ben

Mesaj tarafından troypc C.tesi Ocak 16, 2010 4:10 pm

Aşkın kahramanı sen&ben

Bir gencin trafik kazası geçirmesi ile başlayan serüven, kol ve bacak kırıkları nedeniyle hastaneye kaldırılan gencin göz damarlarıda zedelenmiştir. Anadolunun Küçük ilçesinde okuduğu Sağlık lisesi ikinci sınıfta okurken, köyden ilçeye gelip aynı ilçede bulunan düz lisede okuyan çok güzel köylü kızı ile,

genç kızın ondan yardım istemesi suretiyle tanışır. Ancak o eğitim döneminin bitmesine çok az bir zaman kalmıştır. Bir de kırsal kesim olması ve kızın abisinden çekinmesinden dolayı tanıştıklarından sonra başbaşa bir kere görüşme şansı bulurlar. Ardından okul yaz tatiline girer. Yaz tatilinden sonra İl merkezinde oturan büyük abisi ve yengesinin onun okumasını çok istemeleri üzerine onlarda il merkezine taşındıkları için bir daha görüşemezler. Aralarında ki bağlantı tamamen kesilir. İl merkezinde liseyi bitirdikten sonra üniversite olarak aynı ilde olan üniveritenin Hemşirelik bölümünü kazanmıştır. Hastane de stajyerlik yapmaktadır. Kader onları aynı mesleklere çektiği gibi tedavi görmek için gittiği hastanede hemşire olarak bulur ancak onu tanıyamaz, çünkü hastane de ilk tanıştıklarında gözleri görmemektedir. Kızımızda onu kazanın verdiği şişkinlik ve alçıya alınmalardan dolayı tanıyamaz. Aynı zamanda kızımızın ismi köyde kullanılan ismi göbek ismidir. Şehre geldikten sonraki kulllandığı ismi ise nüfusa kayıtlı olan ismidir. O yüzden birbirlerini tanıyamazlar, birbirlerine yeniden aşık olurlar. Bilinçaltlarında bu aşk yerleşmiş olduğundan birbirlerine çok suratli bir şekilde aşık olurlar. Birbirlerine geçmişlerini anlattıkları anda birbirlerine niye bu kadar hızlı aşık olduklarını anlarlar.....
troypc
troypc

http://ninova.eniyiforum.org