Öğrenci misin? Evet zavallıyım :D
+2
DyGu
Gökay Ertuğ
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Öğrenci misin? Evet zavallıyım :D
Her öğrencinin başından geçmiştir unutamayacağı olaylar arkdaşlar hocalar paylaşır mısınız?
Gökay Ertuğ- Kıdemli Moderatör
Geri: Öğrenci misin? Evet zavallıyım :D
Benim dosyam çok kabarık Ama 2 tanesi yeter..
9.cu sınıfın 2 dönem ortaları falan.. Ders kimya..Hocamızı zaten hiç sevmezdim.. Bir gün sözlü yapacağı tuttu.. Duygu gel dedi... Naparsın elim mahkum Tahtaya kaldırdı beni .. Sabunun kimyasal yapısını söyle dedi... Bizde o konuyu işlemedik hoca göz atıp gelin demişti.. Tabii bende hiç oralı olmadığımdan 5 dk yerimde saydım.. Hoca otur Duygu 0 dedi.. Alacağım 0 etkilemiyordu çünkü karneme en kötü 4 gelecekti.. Bende güldüm Hocada gül sen gül bir 0 daha dedi :D ! Bende hocam 100 verseniz maaşınızdan mı kesecekler dedim... Bi 0 yeri daha olsa inan onuda verecektim dedi.. Sınıfta Ahmet diye bir arkdaşta bağırdı... Hocam ya imana gelin imana.. 0 vermek caizmiş Zekeriya hoca söyledi dedi... Çok gülmüştük :D Asla unutmam hayatımda ilk 0 alışımdı
Ve yine 9.da beden dersindeyiz.Cuma günü son ders.İstiklal Marşı okunacağı için mikrofonlar açıktı... Yine Ahmet...! Aldı eline mikrofonu bu şarkı benden tüm hocalarımıza dedi... Başladı saçma sapan bir rap uydurmaya... :D Tüm okul camlara döküldü Hocalarda dinliyor :D En sonunda da Duygu vıdeo çek faceye koyarız dedi...
Çok eğlenmiştik.. :D
9.cu sınıfın 2 dönem ortaları falan.. Ders kimya..Hocamızı zaten hiç sevmezdim.. Bir gün sözlü yapacağı tuttu.. Duygu gel dedi... Naparsın elim mahkum Tahtaya kaldırdı beni .. Sabunun kimyasal yapısını söyle dedi... Bizde o konuyu işlemedik hoca göz atıp gelin demişti.. Tabii bende hiç oralı olmadığımdan 5 dk yerimde saydım.. Hoca otur Duygu 0 dedi.. Alacağım 0 etkilemiyordu çünkü karneme en kötü 4 gelecekti.. Bende güldüm Hocada gül sen gül bir 0 daha dedi :D ! Bende hocam 100 verseniz maaşınızdan mı kesecekler dedim... Bi 0 yeri daha olsa inan onuda verecektim dedi.. Sınıfta Ahmet diye bir arkdaşta bağırdı... Hocam ya imana gelin imana.. 0 vermek caizmiş Zekeriya hoca söyledi dedi... Çok gülmüştük :D Asla unutmam hayatımda ilk 0 alışımdı
Ve yine 9.da beden dersindeyiz.Cuma günü son ders.İstiklal Marşı okunacağı için mikrofonlar açıktı... Yine Ahmet...! Aldı eline mikrofonu bu şarkı benden tüm hocalarımıza dedi... Başladı saçma sapan bir rap uydurmaya... :D Tüm okul camlara döküldü Hocalarda dinliyor :D En sonunda da Duygu vıdeo çek faceye koyarız dedi...
Çok eğlenmiştik.. :D
DyGu- Admin
dersahanedeki günler çok güzeldi, birini hergün görüyorduk...
dershanede unutamadığım tek bir olay vardır ama.. arda oturacağım sırayı brden cekınce yere düşmüştüm ve ağlamıştım herkes gülmüştü erkek adam ağlar mı diye.. hastalığımı bilmiyorlardı çünkü hiç unutmam onu...
dershanede unutamadığım tek bir olay vardır ama.. arda oturacağım sırayı brden cekınce yere düşmüştüm ve ağlamıştım herkes gülmüştü erkek adam ağlar mı diye.. hastalığımı bilmiyorlardı çünkü hiç unutmam onu...
Ege Eren Gencer- Mesaj Sayısı : 24
Duygumun anlattığı 2.ci olayı bende unutamam 1.ci olayda çok güzeldi hani 0 alıpta gülen bir öğrenci kaç tane vardır yeryüzünde yaa.. Ama gül tabii ki yakışıyor sana
rümeysa- Mesaj Sayısı : 20
Ama ne yapayım Rüm.. ! 0 verdi hoca bana, ağlasam ne gülsem ne.. Kadının amacı zaten beni üzmek.. Surat asarak ona galibiyet veremezdim
DyGu- Admin
Seviyorum senii
rümeysa- Mesaj Sayısı : 20
Onu seven sevene zaten amaa ben en çok gökayı seviyorum
Facebook'a çevirmeyin sitemi lütfen..
DyGu- Admin
Eren seni bende seviyorum kardeşim.. Ama Duygu'ya hak veriyorum kaybol
Gökay teşekkür ederim canım.. Birde söyle şu gereksize bir daha girmesin siteye
DyGu- Admin
Tamam kardeşim
ne site ne site ama... site mi diyorsun sen buna?
Sen içinde olduğun için ne kadar pislenmişte olsa evet öyle diyorum.. Ve madem gocunacak kadar dile getiriyorsun.. Kaygılarınıda al git.. Nedir seni zor tutan ? Seni memnun edebilmek benim işim değil.. Beğenmiyorsan gidersin.. Emin ol buna çok memnun olurum bende
DyGu- Admin
Sen daha komiksin
DyGu- Admin
Similar topics
» Ben Mi? Evet... - Ataol Behramoğlu
» Manici başı mısın
» Manici başı mısın
» BiLir Misin? Nevzat YaLçın
» YanLızLığa AğLamayı BiLir Misin?
» Manici başı mısın
» Manici başı mısın